Enquête voor leerkrachten

Binnenkort voeren we in het Vlaams parlement opnieuw het debat over het beroep en de loopbaan van leerkrachten. Omdat ik als lid van de Commissie Onderwijs de discussie over het lerarenloopbaandebat op een gefundeerde manier zou kunnen voeren, tracht ik zoveel mogelijk bronnen te raadplegen. De belangrijkste bron is wat mij betreft de leerkracht zelf. Daarom heb ik een vragenlijst opgesteld over alle aspecten van het lerarenberoep. Met uw antwoorden kan ik aan de slag in de vergaderingen in het Vlaams parlement. De vragenlijst is anoniem en bij elke rubriek kan u opmerkingen toevoegen.

Binnenkort voeren we in het Vlaams parlement opnieuw het debat over het beroep en de loopbaan van leerkrachten. Omdat ik als lid van de Commissie Onderwijs de discussie over het lerarenloopbaandebat op een gefundeerde manier zou kunnen voeren, tracht ik zoveel mogelijk bronnen te raadplegen. De belangrijkste bron is wat mij betreft de leerkracht zelf. Daarom heb ik een vragenlijst opgesteld over alle aspecten van het lerarenberoep. Met uw antwoorden kan ik aan de slag in de vergaderingen in het Vlaams parlement. De vragenlijst is anoniem en bij elke rubriek kan u opmerkingen toevoegen. Aarzel niet om deze enquête door te sturen naar leerkrachten die u kent.

Via deze link kunt u de enquête invullen. De resultaten van de enquête zullen op 15 januari 2016 gepubliceerd worden op www.annbrusseel.be.

Alvast bedankt om mee te werken!

Ann Brusseel, Vlaams volksvertegenwoordiger voor Open Vld.